supermarket-650794_640To co jemy każdego dnia ma kluczowy wpływ na nasze zdrowie oraz naszą pracę.
W zależności od tego jakie produkty wybieramy wzmacniamy  florę jelitową lub też sprawiamy, że nie jest ona w najlepszej formie  To właśnie od kondycji  mikrobioty  – czyli bakterii, które mieszkają w naszych jelitach, zależy nasze samopoczucie oraz przede wszystkim  odporność swoista, za którą w 80% odpowiada własnie flora bakteryjna.

Jak zatem powinniśmy się odżywiać, aby cieszyć się dobrym samopoczuciem? Jakie produkty powinniśmy wybierać i na co warto zwracać szczególną uwagę, aby cieszyć się dobrym zdrowiem? 

Podczas otwartego szkolenia, chętnie podzielę się wiedzą z zakresu odżywiania, a także powiem o ryzyku na jakie jesteśmy narażeni, wybierając przypadkowo produkty, które spożywamy. Szkolenie skierowane jest do tych osób, które chcą zgłębić wiedzę z zakresu zdrowia. Szczególnie polecane jest osobom, które:

•Wieczorami bywają zmęczone i maja poczucie, że nagle ktoś im „prąd odcina”  zasypiając na siedząco.

•Po posiłkach mają ogromną ochotę na coś słodkiego, a później chętnie poszłyby spać.

•Próbowały schudnąć i mimo podejmowania wysiłku fizycznego oraz ograniczenia jedzenia ich waga stała w miejscu lub nawet się zwiększała.

CENA
Cena szkolenia to 199 zł od osoby. Dla Klientek i Klientów „Naszej Strefy” lub osób z polecenia, na hasło „Nasza Strefa” podane w zgłoszeniu elektronicznym, cena szkolenia to 150 zł.

DATA I MIEJSCE
Najbliższe szkolenie odbędzie się 26 października, w godzinach 18:00-19:30 w naszej poradni.

CHCĘ WZIĄĆ UDZIAŁ!
Szkolenie ma charakter otwarty, jednak liczba miejsc jest mocno ograniczona. Decydować będzie kolejność zgłoszenia i dokonania opłaty za uczestnictwo w szkoleniu.

Zapisy otwarte są do 25.10.2017. Można zapisać się wysyłając email na adres: poradnia@naszastrefa.pl lub dzwoniąc pod numer: 603 539 609.

Po dokonaniu zgłoszenia na Twój adres email prześlemy szczegółowe informacje oraz dane do płatności.

PROWADZĄCY
Szkolenie poprowadzi Paweł Wróblewski, psycholog i psychodietetyk współpracujący z „Naszą Strefą”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.